kvinna1mamma2dotter3

Kvinna mamma och dotter mitt liv min familj =)

Slitet men så älskat.

leave a comment »

Det var en gång för många många år sedan en liten smal flicka som hade många bröder och systrar denna flicka kände sig emellan åt som en riktig pojkflick till skillnad från hennes syster som verkligen var en tjej som var riktigt flickig.

Hennes syster visste hur man skulle klä sig och hur man skulle sminka sig och hur mycket hon än försökte visa den lilla smala flickan hur man skulle vara så blev det ändock fel. Hennes hår var allt i från lila till orange till för kort till för långt så den lilla lilla flickan kände sig tvärtom ännu mer som en pojkflicka till viss del kunde det vara att när hon blev arg så blev hon kallad ”Hulken”.

(Ett stort grönt monster som gick på tv för en herrans massa år sedan.)

Hon tyckte inte om att ha kjol eller klänning för då tyckte hon att hennes ben såg knotiga ut och byxor ja då såg hon spinkig ut så ni förstår det var väldigt jobbigt att vara denna spinkiga lilla flicka.

Men så en jul för länge länge sedan så fick hon två julklappar som hon blev så jätte glad för.

Först fick hon en fleccemorgonrock som gjorde så att hon inte såg ut som ett knapphålshuvud i ett stort täcke den var grå och den har hon sparat på i många många år sedan.

Men den bästa julklappen fick hon av sin stora stora lillebror….

Hon fick ett överkast som hade små små rosenknoppar på sig för första gången hade den lilla lilla flickan fått något som hon kunde ha på sin säng och känna sig flickig över.

Jag har ett överkast som jag fick av min lillebror när jag var runt 17 år och anledningen till att jag älskar det överkastet fast det snart kommer gå i tusen bitar är faktiskt på grund av att jag fick det av min bror och under en period i mitt liv där jag kände mig ganska ful och spinkig och och så grabbig och det ända jag önskade mig på den tiden var att få känna mig tjejig.

Detta överkast är trasigt på sina ställen och borde egentligen kastas men det har så mycket minnen i sig allt från julen som var då till när jag flyttade hemifrån och så många av mina minnen finns i det över kastet.

Jag har gråtit i det när min första stora kärlek gjorde slut med mig…

Jag har skrattat i det och haft med mig det på ett antal olika platser som mysfilt isoffan som picknikpläd på stranden eller på gräsmattan och även som överkast på min dotters första riktiga säng så det är väldigt svårt att bara kasta det fast det nu är trasigt på sina håll och kanter.

Ni förstår denna pojkflicka var bättre i träslöjd än i syslöjd min lärare tyckte själv att i stället för att sitta på lektionerna och försöka rätta till mina misstag så kanske jag borde gå i killarnas klass och hålla på med träslöjd (där var jag riktigt duktig hi hi) så hon skickade in mig dit i stället.

Vilket tyvärr lett till att jag i dag fortfarande inte vet hur man trär en symaskin eller hur det kommer sig att raksömn blir till ziczak eller nåt liknande.

Men tack ska du ha min älskade söta stora lillebror F.

Många varma kramar Milla

Annonser

Written by cammih71

12 februari, 2009 den 07:53

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: